• sidehode-01
  • sidehode-02

Velkommen til nasjonaldagen og se filmen

I den gylne høsten i oktober, innhøstingssesongen, for å feire 73-årsjubileet for grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina, velkommen de 20. Vi bør være tro mot vår opprinnelige ambisjon, holde vårt oppdrag fast i tankene, bedre fremme patriotisme, og vekke alles entusiasme for å elske partiet og patriotisme.Realfortune organiserte alle ansatte for å utføre temaaktiviteten om å gå på landveien.
Vi setter opp en vakker scene på scenen og tilbyr forskjellige typer snacks til alle.

1

Født under det røde flagget, lenge i vårbrisen.
Vi er heldige som er født i Kina og vokser opp i Kina!
Det er en slags usigelig kjærlighet i hjertet, kalt moderlandet.
I Kina er det en gruppe mennesker som fortjener å bli husket, kalt de revolusjonære forfedre.
Vi mimrer om den historien gjennom film, for å bli kjent med menneskene, tingene. Føl den åndelige kraften de bringer med seg. La oss sette mer pris på det lykkelige livet vi har nå.Og la oss følge deres eksempel, bli sterkere på veien.

2

Filmen "Founding of a Republic" som ble valgt denne gangen er basert på seieren i den anti-japanske krigen.Den forteller historien om den strålende kursen fra de kronglete vanskelighetene det nye Kina opplevde til den endelige seieren.I løpet av denne seieren skylder vi ånden til våre forfedre som jobbet sammen, forent og ukuelig.

3

I arbeid er metodene og ånden til våre forfedre alltid anvendelige.Arbeid sammen for å overvinne vanskeligheter, analyser og løse vanskeligheter sammen, ha en ukuelig ånd og ikke lett bli beseiret.I Realfortune er kolleger partnere du kan jobbe sammen, er drømmen din om å realisere plattformen, men også din veldig sterke støtte!

4


Innleggstid: 25. desember 2022