• sidehode-01
  • sidehode-02

Se tilbake og se frem våre utstillinger

Realfortune deltar på de berømte utstillingene for å utvide vår globale innflytelse og møte våre faste kunder.Vi deltar på forskjellige trendmesser i Kina, USA, Europa.I den siste tiden har vi deltatt på Canton Fair med vår- og høstperioder hvert år i mer enn 13 år.I løpet av utstillingsperioden velger våre faste kunder ut sine nye produktmodeller på standen.Dessuten leverer designteamet vårt det unike produktdesignet og prøven for våre spesielle kunder.

nyheter-2-01
nyheter-2-02
nyheter-2-03

Dedikert til streng kvalitetskontroll og gjennomtenkt kundeservice, er våre erfarne medarbeidere alltid tilgjengelige for å diskutere dine krav og sikre full kundetilfredshet.

Med vår innovative designavdeling, som hele tiden søker etter nye produktideer og konsepter, er Realfortune alltid i stand til å utvikle nye kolleksjoner som er i trenden."Å bygge et nytt kinesisk produksjonsmerke med kvalitet og innovasjon" er vår misjon.

Til Frankfurt-messen deltar vi også på den med våre fantastiske produkter.I mellomtiden besøker vi våre europeiske kunder og vet mer om deres lokale markedskrav.Vi designer forskjellige stiler i henhold til sesongfaktorer og markedstrender for å møte kravene til våre kunder.

Jinhan Fair er også vår forretningsutstilling.Mange nye kunder er interessert i designstilen vår og prøver tas fra standen.Noen kunder legger inn prøvebestillingen i standen etter den detaljerte diskusjonen med våre ansatte.Vi får den store høsten fra hver messe og etablerer forbindelsen med våre nye kunder, men fremmer også forholdet til våre faste kunder.

nyheter-2-04
nyheter-2-05

Hvis du er interessert i vår design og service, vennligst spør oss når du er tilgjengelig.Når de globale messene går tilbake til normalen, inviterer vi deg til å besøke standen vår og ha en hyggelig prat ansikt til ansikt.Selvfølgelig godtar vi din tilpassede forespørsel.

nyheter-2-06
nyheter-2-07
nyheter-2-08
nyheter-2-09

Innleggstid: Aug-08-2022